Závody v plážových disciplíchách

sobotu 22. 9. vyrazilo 7 členů našeho spolku na Závody v plážových disciplínách v Praze na Hostivařské přehradě. Jednotlivci se utkali v celkem 7 disciplínách ve vodě i na pláži, závodilo se ale také i ve dvojicích a 4-členných týmech. I přes nepřízeň počasí a pocitu neúspěchu po první disciplíně, jsme nejen všichni závod dokončili, ale dokonce jsme se utkali i o medailové pozice.

Z naší mládeže si nejlépe vedla Markéta Hatašová, která ve své kategorii zvítězila a odvezla si tak domů své první zlato ze záchranářských závodů. Další úspěch slavil David Buriánek a to krásným 3. místem. Pochvalu si zaslouží i Adam Černý, který se statečně utkal s ostatními záchranáři ze své kategorie, nicméně na bednu to tentokrát nestačilo. Úspěchy měla naše mládež i ve společných disciplínách a to jak ve dvojicích, kdy Markéta s Adamem skončili třetí, tak v týmu, kdy obsadili 2. místo.

Nesmíme ale opomenout i úspěchy našich dospělých závodníků, kdy v ženách vybojovala Kristýna Svobodová 2. místo a Anna Hušková 3. místo, v mužích pak Vít Pekárek 1. místo a Dan Strnad 2. místo. Společně poté vyhráli v kategorii dvojic i týmů.

Na závěr bych ráda poděkovala všem závodníkům za účast, gratuluji k úspěchům a doufám, že na tento úspěšný start v závodění navážeme dalšími závody s dalšími triumfy.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com