Letní služby na přehradě Mšeno 2022

Letos to bude již 15. rok, co zajišťujeme letní služby na jablonecké přehradě.

Návštěvníkům budeme k dispozici na základně poloostrovu Tajvan každý den od 8:00 do 20:00 a to od soboty 25. června až do neděle 4. září.

V pohotovosti bude vždy tříčlenná posádka, připravena okamžitě zasáhnout a poskytnout technickou nebo první pomoc na březích i ve vodě.

Pokud nás tak během svého pobytu u vody budete potřebovat, stačí vytočit číslo 112, neboť jsme v neustálém spojení s dispečinkem ZZS i HZS (KOPIS). Při nekritických situacích jsme dostupní na telefonním čísle 607 962 515.

Letos jsme pro návštěvníky jablonecké přehrady připravili brožuru, kde se čtenáři dozví, jak se například bezpečně chovat u vody, kam zavolat v případě nenadálých situací, nebo informace ohledně letních služeb na vodní ploše Mšeno. Brožuru si zájemci mohou vyzvednout ve Spolkovém domě či na stanovišti Vodní záchranné služby – Tajvan v průběhu letních prázdnin. Ke stažení je také zde.

Během léta chystáme ukázku první pomoci pro veřejnost, kde si bude možné vyzkoušet například resuscitaci nebo záchranu tonoucího. Ukázka proběhne v termínech 11. 7., 25. 7. a 8. 8. na pláži Bižuterie u věžičky vždy od 14:00 hod.

Po roční vynucené pauze Vás opět srdečně zveme na tradiční modelový závod jednotlivců ve vodní záchranně TVRDOŠÍJNÍ, který proběhne 20. 8. a kde si může zazávodit i veřejnost v kategorii OPEN. Propozice naleznete na stránce akce.

Přejeme všem návštěvníkům vodní nádrže Mšeno klidné a pohodové léto 2022!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com